Ik wil gewoon een website

VGSU.nl

De VGSU is een bruisende studentenvereniging die behoefte had aan een aansprekende site die een goed beeld geeft van de vereniging. De vele foto's gecombineerd met de verenigingskleur oranje trekken de aandacht van browsende scholieren. Leden kunnen inloggen en gebruik maken van de vele functionaliteiten die de interne site biedt.

Screenshot van GNWatches.com

GNWatches.com

GNWatches verkoopt horloges in het hogere prijssegment. Op de website kunnen klanten de catalogus bekijken, inclusief van elk horloges de nodige details en een gedetailleerde foto.
De website van GNWatches is gebaseerd op Drupal, waardoor de eigenaar zelf alle inhoud kan beheren zonder hulp van Ikwilgewooneenwebsite.nl.

Website van SAMEN weergegeven op laptop, tablet en mobiele telefoon

SAMEN.org mobiele website

SAMEN - jongeren en straatkinderen helpt jongeren vrijwilligerswerk te doen voor straatkinderen over de hele wereld. SAMEN onderhoudt contact met verschillende projecten voor straatkinderen in Afrika, Zuid-Amerika en Aziƫ en begeleidt jongeren in de voorbereiding van hun reis. Ook organiseert SAMEN eens per jaar een groepsreis van een maand naar een van de projecten.
Voor SAMEN maakte Ikwilgewooneenwebsite.nl een versie van de website die geschikt is voor tablets en mobiele telefoons.

Oefentherapie Domus

Oefentherapiepraktijk Domus behandelt klanten waar ze dat willen: thuis, op werk, op school of bij de sportvereniging. Voor Oefentherapiepraktijk Domus heeft Ikwilgewooneenwebsite.nl de website gemaakt. Het is een website met een clean uiterlijk dat past bij de branche.